opc_loader

Wishlist

  • Nederlands
  • English

Dekalin Dekasyl MS-2 Koker Grijs 12st.

Item No.: 1120041
202,75

Barsema Recreatie Warfhuizen staat voor persoonlijke aandacht, nuchter advies en montage mogelijkheden op locatie in Warfhuizen (Groningen)

Heeft u vragen over een product of prijs? Wij helpen u graag! Maak gebruik van de Whatsapp button of mail naar barsemarecreatie@gmail.com

 

Add to wishlist
Article numbers
EAN:
4046085625185
SKU:
1120041
Stock
Stock:
  In Stock
Dekasyl MS2 is een verlijmende-en afdichtingskit. Blijvend elastisch. Deze wordt gebruikt om bijvoorbeeld vaste ramen te verlijmen. UV bestendig. Binnen enkele minuten nog te corrigeren. Te leveren in kokervorm of in worstvorm. Wordt o.a. gebruikt bij Kip.
Dekalin Dekasyl MS-2 Koker Grijs 12st. does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Dekalin Dekasyl MS-2 Koker Grijs 12st.


Matching Products For:

Fjord Outdoor
61,20 58,14
Details
Sold Out, ask us for availability.
Deltafix
8,69
Zelfklevend klitteband te gebruiken voor diverse mogelijkheden.
Bostik
228,70
ISR 70-03 is geschikt voor het maken van elastische constructieve verbindingen waarbij ook een hoge sterkte noodzakelijk is. Op een groot aantal ondergronden een uitstekende hechting zonder dat het gebruik van primer noodzakelijk is. De lijm heeft...
hot-tag.png
HPX
4,55
Onopvallend versterken en repareren van gebarsten glas, serres en zeilen. Is geschikt om in alle weersomstandigheden te gebruiken. UV-bestendig. Met de hand afscheurbaar. Geschikt voor de meeste ondergronden, inclusief PVC en PE.
HPX
3,30
PTFE tape geschikt voor het afdichten van schroefdraadverbindingen uit metaal en kunststof. Temperatuurbestendig van -100°C tot +260°C. Enkel te gebruiken bij waterleidingen.
Deltafix
2,49
Roestvrij en verzinkt stalen plaatschroeven met een lenskop, het schroefdraad en de boorpunt van deze parkers zorgen ervoor dat ze zelftappend zijn. Afhankelijk van het materiaal, moet u eventueel voorboren.
Dekalin
291,25
Polyurethaanlijm, universele 2-componentenlijm. Voor metalen, vele houtsoorten, hardhout, steen, beton, tegels, glas, polyester, tempex, PVC, en plexiglas. O.a. om caravanwanden te lijmen.

Alternative Products For:

HPX
2,11
Geschikt voor zowel elektrische isolatie als voor versteviging, bescherming en herstelling. Vlamvertragend. Met VDE-goedkeuring (excl. XB1910). Gemakkelijk afscheurbaar.
Deltafix
2,49
Details
Sold Out, ask us for availability.
Last viewed items